fbpx

Breng jouw team dichter bij elkaar

Wenst u als bedrijfsleider, of HR verantwoordelijke in te spelen op de veranderende trends om medewerkers dichter bij elkaar te brengen op een virtuele manier? Bekijk ons aanbod of contacteer ons om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Ontdek B2B Speeddating

Nice2meetyou stel software ter beschikking die het eenvoudig maakt om jouw medewerkers dichter bij elkaar te brengen. We doen dit door een heuse speed dating op te zetten waarin alle deelnemers gedurende bijvoorbeeld 7 minuten de kans krijgen om elkaar beter te leren kennen. Voor zowel grote als kleinere organisaties biedt deze unieke manier van online samenkomen een leuk alternatief op een veilige manier.

Mogelijkheden

  • Ontmoet meerdere kandidaten tijdens een speed dating
  • Breng collega’s dichter bij elkaar
  • Organiseer een netwerking evenement onder professionals
  • Breid je freelance netwerk uit
  • Organiseer een “blind date” tussen nieuwe medewerkers
  • Spaar tijd en budget uit en bundel contactmomenten

Hoe werkt het?

1. Je plant via ons een speeddate in voor jouw bedrijf

2. Wij zetten alles klaar en zorgen voor de organisatie

3. Jouw medewerkers kunnen eenvoudig inloggen

Tijdens individuele gesprekken leren de medewerkers van jouw bedrijf of team elkaar beter kennen, wat op een indirecte en directe manier leidt tot betere prestaties op het werk. Als organisator geef jij ons door hoeveel minuten een gesprek mag duren, en na het aflopen van de timer krijgen de deelnemers automatisch een andere contactpersoon toegewezen. Zo kan je op een eenvoudige manier zonder host teams, afdelingen en nieuwe collega’s op een virtuele veilige manier een leuke tijd laten beleven als alternatief van een fysieke teambuilding

Wenst u interesse over het organiseren van deze speeddating?