fbpx

Fabienne Deknudt

Fabienne Deknudt is psycholoog en coach en gedreven door persoonlijke groei. Ze gelooft heel sterk in jouw potentieel en stimuleert je graag om de beste versie van jezelf te zijn. Jouw mooiste versie verdient de meest waardevolle relatie(s). 

“Op relationeel vlak kan ik je meegeven dat ik zelf jarenlang vrijgezel ben geweest. Ik begreep niet waarom ik de ware niet mocht ontmoeten. Vanuit een diep verlangen om hier alles over te weten verdiepte ik me hier meerdere jaren in én mocht ik een fantastische partner ontmoeten. Uit dankbaarheid voor de enorme hoeveelheid wijsheid die ik mocht ontdekken en het geloof dat waardevolle relatie(s) ook voor jou mogelijk zijn, deel ik graag mijn expertise.”

Ik kan je helpen bij:

  • Het aantrekken van je droompartner 
  • Sociale vaardigheden, Assertiviteit
  • Angst en stemming
  • Burn-out, bore – out
  • Identiteit, zingeving
  • Een positiever zelfbeeld

Ik geef lezingen rond slaapproblemen, burn-out en geef je tools om mentaal fitter te worden. Mijn eerste online cursus Design je Droomleven was een succes en smaakt naar meer. Daarnaast ontwikkelde ik workshops over meer energie en over de (onderschatte!) impact van onze gedachten. 

Ik beloof je één ding, hoe groter je zelfkennis en hoe meer je met jezelf aan de slag gaat, hoe meer je zal beseffen dat je niet meer terug wil naar hoe je vroeger in het leven stond. Ik kijk er enorm naar uit om met je te mogen samenwerken en je te helpen groeien tot de beste versie van jezelf! Je verdient het om gelukkig te zijn en je te omringen door waardevolle vriendschappelijke contacten… en misschien meer!

Bekijk ook: