fbpx

Psychologische ondersteuning

Persoonlijk gesprek

Soms heb je nood aan persoonlijk gesprek, of je nu als single bent of niet. Wij van Nice2MeetYou werken samen met super leuke, professionele coaches die jouw helpen om inzichten te geven, en een plaats te vinden in dit leven. Nieuwe mensen ontmoeten kan je via ons platform, maar misschien heb zit je nog met dingen gewrongen, of misschien durf je jezelf goed openstellen voor nieuwe vriendschappen, dan kunnen deze lifecoaches, relatietherapeuten en psychologen jullie hopelijk op weg helpen.

coaching voor alleenstaande

Overzicht van professionals waar wij mee samenwerken

Verenigingen

Nice2MeetYou werkt niet alleen samen met verschillende psychologen en coaches om zijn leden een steuntje in de rug te geven tijdens de mindere momenten van het leven. We staan ook volledig achter de grotere initiatieven die we hieronder opsommen, waar sommige onder jullie misschien baat bij hebben.

Iemand die naar jouw verhaal luistert

Wens je liever anoniem te praten met iemand? Via volgende links kan je leuke of serieuze babbels starten met professionals

Jongeren met nood aan een gesprek en advies rond allerlei hulpverleningsvragen / chat, mail ook mogelijk (chat ook op afspraak mogelijk)

Praat over zelfmoordgedachten van jezelf of anderen (24/7) / chat (18u30 – 22u) / mail, zelfhulpinformatie

Relationele spanningen, geweld (alle leeftijden) / chat via website

Acute nood aan opvanggesprek / chat mogelijk via website

Nuttige literatuur die je op weg helpen

Investeren in jezelf, of Zelfontwikkeling en zelfliefde kan je leren. Psychologische ondersteuning kan hier zeker bij helpen, maar zelf kan je ook veel doen door bijvoorbeeld onderstaande boeken te lezen