fbpx

Vragen over Nice2meetyou?

 1. Wat is Nice2MeetYou precies?

  Nice2MeetYou.be is opgericht om iedereen, zowel singles als mensen in een relatie, de kans te geven nieuwe mensen te ontmoeten. Via een beveiligd platform kan je nieuwe vrienden maken, een sportpartner vinden of een nieuwe partner ontmoeten en dit op een leuke, laagdrempelige manier. Daarnaast werken wij ook samen met therapeuten en lifecoaches die onze gebruikers helpen om zichzelf beter te voelen en hen helpen werken aan zelfliefde en hun persoonlijke ontwikkeling. Maar daar stopt het niet. Wij gaan een stapje verder en willen mensen verbinden: zowel online alsook offline. Dit doen we door samen met partners activiteiten te organiseren en aan te bieden waaraan onze leden kunnen deelnemen.

 2. Hoeveel kost het?

  Het lidmaatschap bij Nice2MeetYou is momenteel volledig gratis voor elke gebruiker tot 31 juli 2020. Je kan ons online ontmoetingsplatform dus kostenloos uitproberen. Maak dus snel je profiel aan, voeg foto’s toe, ontmoet andere leden en chat zonder ook maar één euro uit te geven.
  Later in 2020 komt er voor nieuwe en bestaande leden de optie om vanuit het basislidmaatschap over te schakelen naar een premiumabonnement. Naast de standaardfunctionaliteiten zullen onze premiumleden dan ook gebruik kunnen maken van premiumdiensten
  Live een videochat opzetten met je favoriete contactpersoon
  Een begeleidend traject voor singles met professionele begeleiding van psychologen, relatietherapeuten etc.
  Zelf evenementen organiseren en hosten via ons platform

 3. Hoe wijzig ik mijn profiel?

  Wanneer je een account hebt aangemaakt, kan je steeds jouw profiel en voorkeuren aanpassen. Dit kan door wanneer je ingelogd bent rechtsbovenaan op je foto te klikken, en “profiel wijzigen” te selecteren.
  Wanneer je dit doet kan je de volgende zaken wijzigen:

  geboortedatum
  woonplaats
  geloofsovertuiging
  beroep
  talen
  relatiestatus
  favoriete film
  favoriet gerecht
  favoriete kleur
  favoriete liedje
  profielfoto

  Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om extra foto's aan jouw profiel toe te voegen zodat bezoekers een goed beeld krijgen van wat voor type persoon je bent.

 4. Hoe verwijder ik mijn account

  Je account verwijderen kan het eenvoudigste door ons een mailtje te sturen: info@nice2meetyou.be. Vermeld in deze mail steeds het e-mailadres waarmee je bent ingeschreven, zodat wij het nodige kunnen doen.

Heb je nog vragen waar je hierboven niet direct een antwoord vind? Aarzel niet ons een mailtje te sturen met jouw specifieke vraag naar info@nice2meetyou.be en wij proberen zo snel als mogelijk feedback te geven.