fbpx

Team

Lode

Lode

Founder

Gemotiveerd, ondersteund door zijn bagage als digitale marketeer en gepassioneerd door webdevelopment combineerde Lode zijn krachten om dit platform te bouwen. Zijn voornaamste drijfveer? Mensen helpen, en eenzaamheid de wereld uitdrijven! Wireframing, UX design, projectmanagement, het opzetten van marketingcampagnes en deze website: alles deed Lode hiervan zelf om op deze manier tijdens de lockdown een online communicatiekanaal te bouwen waarop mensen elkaar kunnen ontmoeten.Buiten intensief bezig zijn met al wat het internet te bieden heeft is deze so called wereldverbeteraar ook graag bezig met koken, begeeft hij zich graag voor een wandelingetje in de natuur en kan hij ook wel eens genieten van een boek in een ontspannend badje ter afwisseling van tijd doorbrengen met zijn al dan niet krijsende dochter.

Nele

Nele

Copywriting

Nele helpt ons bij het corrigeren van onze webteksten en kruipt ook al eens in haar pen om zelf nieuwe artikels te schrijven vanuit haar eigen ervaringen of gebaseerd op nauwgezette research.Naast bezig zijn met Nice2MeetYou, wijdt Nele zich met volle overtuiging aan haar superschattige dochter, leest ze graag eens een boek, zingt ze in een koor, gaat ze naarstig aan de slag met breipriemen of haaknaalden en is ze buiten haar voltijdse dagjob ook nog actief als vertaler.

Content marketeer/ Full-stack developer/ Persverantwoordelijke / Tester

Content marketeer/ Full-stack developer/ Persverantwoordelijke / Tester

Helpende hand

Dit platform lanceren was een hele klus en is nu bijna voltooid. Nu zijn wij op zoek naar extra krachten voor marketing/PR/development/testers etc.Heb je het hart op de juiste plaats, en interesse om aan een waardevol project mee te werken dat deze maatschappij een stukje beter kan maken? Stuur dan een mailtje naar lode@magnefik.be