fbpx

Facebookgroepen voor singles

ontmoet singles via onze Facebookgroepen

Ben je single en wil je graag nieuwe mensen ontmoeten die in dezelfde provincie wonen? Word dan net zoals meer dan duizend andere vrijgezellen vandaag nog lid van één van onze Facebookgroepen!

Via onze bekende Facebookgroepen die we gestart zijn in 2017 kunnen alleenstaanden die graag nieuwe mensen ontmoeten lid worden. Om het onze leden eenvoudig te maken, hebben we alle groepen opgedeeld per provincie. Klik hieronder op de groep waarin je woont, en waar je mensen wenst te ontmoeten.

Leuke singles uit de provincie Antwerpen

Leuke singles uit de provincie Vlaams-Brabant

Leuke singles uit de provincie West-Vlaanderen

Leuke singles uit de provincie Oost-Vlaanderen

Leuke singles uit de provincie Limburg

Op zoek naar nieuwe vrienden, een sportpartner, praatmaatje of een vaste partner?

Maak je vandaag nog lid van ons ontmoetingsplatform en ontmoet via Nice2MeetYou leuke mensen uit jouw eigen streek. Door te kiezen voor een lidmaatschap op het platform dat wij zelf bouwden kan je veel meer mensen ontmoeten dan via onze Facebookgroepen. Na je inschrijving kan je onmiddellijk mensen opzoeken, profielen bekijken en likes uitdelen of een leuke chat starten met die persoon die jou wel fijn lijkt.

Huisregels voor onze leden

Vorm zelf een meerwaarde voor de groep. Deel een verhaal, maak en post een leuke video of ervaring of organiseer zelf een evenement. Zet jezelf in de kijker, en ga in dialoog met andere singles

Geen promoties of spam

Geef deze groep meer dan je neemt. Zelf promotie maken of spam en irrelevante links plaatsen is niet toegestaan.

Wees origineel en zet jezelf in de kijker

Deze groep gaat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit en verbindt singles die binnen eenzelfde provincie wonen. Wees creatief en post geen lege goedemorgen-, goedemiddag- of goedenavondberichten. Deze zullen steeds verwijderd worden.

Sancties bij overtreding van de huisregels

Wie de regels niet respecteert, zal een waarschuwing krijgen. Diens bericht wordt dan onmiddellijk verwijderd. Na twee waarschuwingen worden zowel het lid, als het bericht verwijderd van de groep.