Wat is Nice2MeetYou?

Nice2MeetYou.be heeft als doel vrijgezellen, maar ook mensen in een relatie te verbinden met elkaar door een brede waaier van activiteiten te organiseren, en een online platform aan te bieden waarop geregistreerde leden kunnen chatten, en elkaar vinden.

Wat bieden wij aan?

  • een website waarop onze leden en partners zelf evenementen kunnen toevoegen en organiseren
  • een beveiligd portaal waarop leden online kunnen lid worden en mensen ontmoeten
  • een mobiele applicatie vergelijkbaar met Tinder of Twoo die dezelfde mogelijkheden biedt dan het webplatform
  • Wij helpen de alleenstaanden door informatie aan te bieden over dating, alleen zijn, gelukkiger leven, (psychologische) hulp vinden etc..
  • Wij werken samen met andere organisaties en partijen die events organiseren voor singles zoals Smartvibes, en Singletrips omtrent reizen voor singles, speeddating etc.
  • Unieke samenwerkingsovereenkomst met lifecoaches, relatietherapeuten en psychologen die onze leden zullen begeleiden in hun groeitraject naar een mooie, gezonde relatie

Hoe onderscheiden we ons?

Het aantal bedrijven dat rond dating werken wordt steeds groter. Wij willen een portaal zijn om deze te verbinden, en makkelijker vindbaar te maken enerzijds, en anderzijds ook een belangrijke entiteit worden voor het verbinden van mensen die hier nood aan hebben.

Hoe kan dit interessant zijn voor andere bedrijven/organisaties?

Met meer dan 2,2 miljoen vrijgezellen in België is ons doelpubliek zeer groot. Enerzijds groeit dit aantal elke dag, anderzijds richten wij ons ook op iedereen die graag vrienden wil maken en leuke activiteiten wil doen, ongeacht hun relatiestatus.

Ondertussen werken wij al samen met enkele partijen en zijn wij nog op zoek naar leuke partnerships om een mooie samenwerking op te bouwen. Heb je interesse en wil je graag samen brainstormen? Contacteer ons dan via het contactformulier

Nice2MeetYou, ontmoet mensen uit jouw buurt

Onze missie

Met Nice2MeetYou willen we een community en online platform bouwen waarop mensen uit dezelfde regio elkaar kunnen ontmoeten. Ons doel? De eenzaamheid binnen de Benelux verminderen en onze medemens helpen nieuwe mensen te leren kennen en/of een relatie op te bouwen.

Dit platform werd helemaal gebouwd met eigen kennis en ervaring uit zowel de datingindustrie, persoonlijke ervaring als technische kennis en marketingkennis van de oprichter en bedenker.

Het idee is enkele jaren geleden ontstaan en stilletjes aan gegroeid tot wat het nu is. Enerzijds ontstond het uit persoonlijke waarden en normen, anderzijds omdat we een duidelijke nood merkten in de media en de maatschappij in het algemeen. Deze nood merkten we niet alleen op bij singles, maar ook bij mensen binnen een relatie die wel eens last hebben van eenzaamheid, of gewoon hun vriendennetwerk willen uitbreiden.

Waarom Nice2MeetYou

Nice2MeetYou is het nieuwste ontmoetingsplatform in de Benelux dat singles en niet-singles laat kennismaken met het totaaltraject van vriendschappen opbouwen, relaties, en (online) dating.

Wij focussen in tegenstelling tot andere diensten zoals EliteDating, Parship etc. op het persoonlijke groeitraject van onze leden. Hierbij denken we aan onder andere zelfontwikkeling, hulp bij bijvoorbeeld angststoornissen en tips en tricks om jezelf beter te voelen en een leuker leven te leiden als single.

Daarnaast bieden we via deze website een overzicht aan van Belgische datingwebsites en organisaties waar de websitebezoekers een date kunnen vinden, alsook kwalitatieve blogartikels met tips hoe onze leden kunnen zorgen voor een goede (eerste) date, tips om een waardevolle, bloeiende relatie op te bouwen etc.

Van waar komt die naam?

Nice to meet you, of in het Nederlands vertaald, “het is fijn jou te ontmoeten” is iets wat we soms wel denken na een ontmoeting, of eerste date, maar we spreken het veel te weinig uit. Toch is de boodschap krachtig, en zeer aangenaam voor de ontvanger van het compliment om dit te horen.


Hey wacht is eventjes!

Voor je dit venster sluit... wist je dat je via onze nieuwsbrief op de hoogte kan blijven over alle nieuws over N2MY en een melding kan ontvangen over de meest recente blogartikels?