fbpx

Wat is Nice2MeetYou?

Nice2MeetYou.be heeft als doel mensen te verbinden met elkaar door activiteiten te organiseren, en een online platform aan te bieden waarop geregistreerde leden kunnen chatten, en elkaar vinden op een aangename en laagdrempelige manier.

Wat bieden wij aan?

  • een beveiligd portaal waarop leden online kunnen lid worden en mensen ontmoeten
  • Online speeddates voor singles en kleinschalige evenementen
  • Zoekrobot die het eenvoudig maakt om mensen te ontmoeten voor een geplande uitstap
  • Unieke samenwerking met lifecoaches en psychologen die onze leden zullen begeleiden in hun persoonlijk groeitraject en zelfontwikkeling.
  • een website waarop onze leden en partners zelf evenementen kunnen toevoegen en organiseren (premium functionaliteit)
  • Informatieve blogartikels over alleen zijn, gelukkiger leven, dating, (psychologische) hulp vinden etc..
  • Lijst met leuke evenementen van organisaties waar wij mee samen werken samen met andere zoals Singletrips, singles.be omtrent reizen voor singles, activiteiten binnen de Benelux etc.

Chatten en samen sporten, óók tijdens Covid-19

Tijdens deze periode waarin we vaker binnen zitten, onze eigen familie niet mogen ontmoeten en meer dan ooit nood hebben aan verbondenheid stellen de overheid en andere organisaties zich veel vragen over de financiële impact van dit coronavirus waar we allemaal snel van af willen.

De sociale impact en wat dit met ons doet als mens worden echter vaak over het hoofd gezien. Velen onder ons hebben nu meer dan ooit last van eenzaamheid en dát is waar wij verandering in willen brengen! We hebben namelijk een beveiligd online platform gebouwd dat de naam Nice2MeetYou draagt. Deze website is bedoeld voor vrijgezellen , maar ook andere mensen die nieuwe mensen wensen te ontmoeten

Nice2MeetYou kan gratis gebruikt worden door iedereen die nood heeft aan een leuk gesprek met iemand uit de buurt. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een (sport)partner, of naar iemand die samen met hen komt Netflixen (op 1,5 meter afstand natuurlijk ;))

Wil je dit project ondersteunen?

Doe een vrije bijdrage door op de onderstaande knop te klikken of de QR-code hieronder te scannen met je smartphone.

Hoe onderscheiden we ons?

Websites, organisaties en platformen om te daten schieten al jaren als paddenstoelen uit de grond. Wij zien het veel breder en geloven sterk dat iedereen recht heeft op liefde en geluk. Niet enkel die kiezen voor een liefdesrelatie, maar ook singles en mensen die al in een goede relatie zitten willen wij helpen om nieuwe contacten te maken. Ondersteunend posten wij regelmatig blogartikels die mensen kunnen inspireren om te werken aan zichzelf en een betere versie van zichzelf te worden.

Hoe kan dit interessant zijn voor andere bedrijven/organisaties?

Enerzijds zijn er meer dan 2,2 miljoen vrijgezellen in België, wat maakt dat ons doelpubliek zeer groot is en dit aantal groeit elke dag. Anderzijds richten wij ons ook op iedereen die graag vrienden wil maken en leuke activiteiten wil doen, ongeacht hun relatiestatus.

Wij zijn wij nog op zoek naar leuke partnerships om een mooie samenwerking op te bouwen. Heb je interesse en wil je graag samen brainstormen? Contacteer ons dan via het contactformulier of mail naar info@nice2meetyou.be

Nice2MeetYou, ontmoet mensen uit jouw buurt

Onze missie

Met Nice2MeetYou willen we een community en online platform bouwen waarop mensen uit dezelfde regio elkaar kunnen ontmoeten. Ons doel? De eenzaamheid binnen de Benelux verminderen en onze medemens helpen nieuwe mensen te leren kennen en/of een relatie op te bouwen.

Dit platform werd helemaal gebouwd met eigen kennis en ervaring uit zowel de datingindustrie, persoonlijke ervaring als technische kennis en marketingkennis van de oprichter en bedenker.

Het idee is enkele jaren geleden ontstaan en stilletjes aan gegroeid tot wat het nu is. Enerzijds ontstond het uit persoonlijke waarden en normen, anderzijds omdat we een duidelijke nood merkten in de media en de maatschappij in het algemeen. Deze nood merkten we niet alleen op bij singles, maar ook bij mensen binnen een relatie die wel eens last hebben van eenzaamheid, of gewoon hun vriendennetwerk willen uitbreiden.

Waarom Nice2MeetYou

Nice2MeetYou is het nieuwste ontmoetingsplatform in de Benelux dat singles en niet-singles laat kennismaken met het totaaltraject van vriendschappen opbouwen, relaties, en wanneer ze er klaar voor zijn (online) dating.

Wij focussen in tegenstelling tot andere diensten zoals EliteDating, Parship etc. op het persoonlijke groeitraject van onze leden. Hierbij denken we aan onder andere zelfontwikkeling, hulp bij bijvoorbeeld angststoornissen en tips en tricks om jezelf beter te voelen en een leuker leven te leiden als single.

Daarnaast bieden we via deze website een overzicht aan van Belgische datingwebsites en organisaties waar de websitebezoekers een date kunnen vinden, alsook kwalitatieve blogartikels met tips hoe onze leden kunnen zorgen voor een goede (eerste) date, tips om een waardevolle, bloeiende relatie op te bouwen etc.

Van waar komt die naam?

Nice to meet you, of in het Nederlands vertaald, “het is fijn jou te ontmoeten” is iets wat we soms wel denken na een ontmoeting, of eerste date, maar we spreken het veel te weinig uit. Toch is de boodschap krachtig, en zeer aangenaam voor de ontvanger van het compliment om dit te horen.