fbpx

Nice2MeetYou activiteiten

activiteiten om nieuwe mensen te ontmoeten

Hello there, Nice to meet you!

Update: Momenteel worden er door de wereldwijde pandemie nog geen activiteiten georganiseerd. Wij vinden het belangrijk dat wij onze leden een leuke tijd kunnen garanderen in een veilige, aangename manier. Binnenkort zal je hier een overzicht van eigen activiteiten kunnen terugvinden.

Bij Nice2MeetYou draait het om het ontmoeten van mensen, of beter gezegd ont-moeten: bij ons moet er niets en zo hoort het! Wens je als vrijgezel activiteiten mee te doen? Geen probleem, wij werken samen met verschillende organisaties om jou te helpen nieuwe mensen te ontmoeten via allerlei activiteiten.

Wij werken onder andere samen met Smartvibes, Together, Dare2date, Tomeeto, Singletrips en singles.be en op deze manier bieden wij onder andere speeddating en online speeddating, groepsreizen, leuke weekends, en plezante uitstapjes aan.

Heb je al een liefdesrelatie, maar wil je nieuwe mensen leren kennen? Geen probleem, wij bieden ook een waaier van verschillende activiteiten aan voor mensen die al in een relatie zitten. Hoe meer vrienden, hoe beter…toch?

Nice2MeetYou streeft er naar een totaaloverzicht te bieden zodat al onze leden en fans een goed beeld krijgen van allerlei evenementen waaraan je kan deelnemen. Eenzaam thuiszitten hoeft niet langer: kom erbij en maak nieuwe vrienden! 

Hierbij alvast een overzicht welke activiteiten je onder andere op onze website kan terugvinden: 

Word vandaag gratis lid

Word lid van ons ontmoetingsplatform, steek je handen uit de mouwen en organiseer je eigen evenement. Leuk toch? Je toont op deze manier je enthousiasme, stressbestendigheid en zin voor initiatief aan andere gebruikers, en bent er zeker van dat je toch minstens één avond minder last zal hebben van eenzaamheid en dit kan inruilen voor een avond vol plezier.

Supertip: organiseer zelf een evenement!

http://platform.nice2meetyou.be/

Photo by cottonbro from Pexels