fbpx

Websites voor vrijgezellen

Vandaag de dag bestaan er verschillende manieren om een nieuwe partner te ontmoeten, toch blijft online dating populair. Naast ons gratis ontmoetingsplatform biedt het internet tal van bekende en minder bekende betrouwbare datingsites die je vanuit je luie zetel kan bezoeken. Hieronder geven wij alvast een overzicht van de datingwebsites die wij aanbevelen.

Beste datingwebsites

EliteDating

90%

tevredenheid

 24,90 euro/maand

Maandelijks lidmaatschap

Tijdelijke promotie

Smartbeat

85%

tevredenheid

9 euro/maand

Maandelijks lidmaatschap

50PlusMatch

82%

tevredenheid

29,95 euro/maand

Maandelijks lidmaatschap

Be2

80%

tevredenheid

24,90 euro/maand

Maandelijks lidmaatschap

De dating website die bij jou past

Een geschikte datingwebsite vinden is soms moeilijk omdat er een overaanbod is zonder een duidelijk overzicht. Daarom reiken wij jullie op deze website een vergelijkingstool aan die het nog makkelijker maakt om dé geschikte datingwebsite voor jou te vinden. Onze tool is zeer eenvoudig in gebruik. Door je criteria te selecteren, gebeurt er automatisch een filtering en krijg je enkel de websites te zien die bij jouw voorkeuren passen. Omdat wij geloven dat het juist selecteren van een datingwebsite belangrijk is bij het vinden van een partner die bij jou past, bieden wij deze feature volledig gratis aan voor alle bezoekers van onze website. Neem dus rustig je tijd om de verschillende datingwebsites te bekijken, maak een profiel aan om te testen of deze website bij jou past en experimenteer. Zorg ervoor dat je enkel een betalend lidmaatschap afsluit met die datingwebsite die je op het lijf geschreven is. 

de succesfactoren voor succesvol online dating

Succesfactoren bij online dating

Ontdek wie je bent en wat je graag doet

Alvorens te starten met daten, is het belangrijk om te ontdekken wie je bent als persoon. Wat doe je graag, hoe wil jij je leven leiden? Dit zelfontwikkelingsproces is van cruciaal belang om jezelf veel pijn en verdriet te besparen door je op een ondoordachte manier uit eenzaamheid in een destructieve relatie te storten. Neem je tijd, geniet van de vrijheid die je als single geniet en de voordelen die je hierdoor hebt. Geef jouw eigen persoon een plaats in dit leven, alvorens je te storten op dating of online dating.

Zoek een datingwebsite op basis van leeftijdscategorie of doelpubliek

Er zijn vandaag de dag ontelbare websites waarop je de liefde van je leven kan leren kennen, waaronder de grote Parship, EliteDating en 50plusmatch die je vaak in het nieuws hoort. Daarnaast zijn er letterlijk duizenden anderen voor bijvoorbeeld homoseksuele relaties, relaties met 50-plussers of zelfs datingwebsites gespecialiseerd in vreemdgaan. De meeste datingwebsites zijn betalend, en diegene die wél gratis zijn, daar moet je vaak voor betalen van zodra je contact wenst te leggen met iemand of anders zitten ze vol met reclame. Wanneer je bij Nice2MeetYou een gratis profiel aanmaakt kan je zonder kosten of reclame contact maken met andere leden uit onze community. Wens je toch aan te sluiten bij een andere Belgische datingwebsite? Gebruik dan de filters hieronder om er eentje te vinden die bij jou past. Via de filters aan de linkerkant kan je eenvoudig de selectie maken die jij wil: Wil je swingen? Eens lekker flirten, of liever een serieuze relatie?

Hoe wil je de persoon contacteren?

De meeste websites rond dating in België bieden een berichten- en chatfunctionaliteit aan, maar er zijn er ook die verder gaan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld  videochat zodat je de persoon direct in levende lijve kunt ontmoeten. Via een camera die zit ingebouwd in je computerscherm, of aangesloten is via USB kan je op deze manier meteen een videogesprek aanknopen met de contactpersoon naar keuze.

betalingsmogelijkheden voor datingwebsites

Betalingsmogelijkheden

Geef nooit je kredietkaartnummer alvorens 100% zeker te zijn dat je geld wil geven aan online dating. Vele datingwebsites maken het moeilijk om onder een betalend abonnement uit te komen,. De meeste datingwebsites in België maken gebruik van een elektronische betalingsmogelijkheid, al dan niet zonder mededeling op je kredietkaartuittreksels. Sommige datingwebsites gebruiken ook andere betalingsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld overschrijving, bancontact of PayPal.

Heb je geen kredietkaart? Vraag online eenvoudig een hello bank kredietkaart aan, of maak een gratis Paypalaccount aan. In tegenstelling tot enkele jaren geleden kan je vandaag makkelijk je eigen rekeningnummer koppelen aan een PayPalaccount: zo heb je dus om lid te worden bij een datingwebsite zelfs geen kredietkaart meer nodig. Een minder voor de hand liggende mogelijkheid is het aanmaken van een virtuele account: zo ben je 100% zeker dat noch je bankrelatie, noch de kinderen een zicht krijgen op jouw maandelijkse betalingen. Deze kan je eenvoudig aanvragen via revolut