fbpx

09/03 Speeddate Antwerpen (25-30 jarige)

Gepubliceerd door Lode op

online-speedating
Geschatte leestijd voor dit blogartikel: < 1 minuut

Via Nice2meetyou kan je op een eenvoudige manier deelnemen aan een online video dating. Vanuit je eigen woonkamer kan je mensen uit de buurt ontmoeten en tijdens een online sessie hun uitvragen over hun hobby’s, passies en een leuk gesprek hebben over koetjes en kalfjes. Super eenvoudig, en in je eigen comfort zone. Zo leert de man of vrouw aan de andere kant van de digitale lijn jou kennen zoals je echt bent in een relaxed sfeer.

Gedaan met thuiszitten tijdens de lockdown!

Vul het formulier hieronder in, en neem deel aan een evenement naar keuze

Beschikbaarheid

Plaats vrouwen : Ja

Plaats mannen : Ja

Datum en uur:

donderdag 9 maart 2021 om 20:00

Deelnameprijs: 15 euro

Locatie: op afstand

0,00 €

Veelgestelde vragen

 1. Hoe verloopt de betaling voor dit evenement?

  Wij hebben een online betalingsmodule geinstalleerd en opgezet zodat de betaling 100% en super smooth verloopt. Je kan hiervoor gebruik maken van gewone betaalkaarten, of paypal

 2. Hoe kan ik deelnemen aan videodating?

  Video dating of online speeddating is een veilig en leuke alternatief voor het meer traditionele speeddating, Om deel te nemen heb je enkel een stabiele internetverbinding, een webcam en microfoon nodig. Neem een lekker glaasje bij de hand en relax!

 3. Ik ben nogal vergeetachtig, kan ik dit evenement in men agenda zetten?

  Beter nog, wij sturen jou direct na de inschrijving, en 24 uur voor de start van jullie videogesprek een mailtje waarin je een link ontvangt naar het evenement. Dus warhoofd of niet.. wij helpen jou op weg naar een ideale match!

 4. Hoeveel mensen zal ik ontmoeten?

  Het aantal mensen dat je zal ontmoeten is afhankelijk van hoeveel personen zich hebben ingeschreven. Gemiddeld gezien ontmoeten onze deelnemers vijf interessante contactpersonen tijdens een online video date.

15780cookie-check09/03 Speeddate Antwerpen (25-30 jarige)
Categorieën: Speeddating

Lode

Sinds jaren heeft Lode een enorme interesse in dating en interacties tussen mensen. Begin 2020 startte hij Nice2MeetYou en begon met het schrijven van artikels die singles kunnen helpen om een geschikte partner te vinden en de eenzaamheid in de Benelux te verminderen