fbpx

Tips om van je reis als single een succes maken

Gepubliceerd door Lode op

reizen als vrijgezel,of single
Geschatte leestijd voor dit blogartikel: 2 minuten
Je kent het wel… Overal om je heen hoor je mensen praten over hun volgende ongetwijfeld leuke reis die ze aan het plannen zijn. Samen weg met hun partner én de kinderen. “Prachtig vooruitzicht”, denken zij. “Wat een ellende”, denk jij… Alleen op reis gaan is niks voor mij, ik wil reizen als single, en liefst van al wil ik mijn kinderen erbij!

Klinkt deze situatie jou bekend in de oren? Misschien wordt het dan eens tijd om verder te kijken dan deze negatieve gedachten. Er bestaan namelijk verschillende reisorganisaties in België die reizen als single aangenamer maken.

Vind de ideale reis die bij jou past

Tegenwoordig zijn er verschillende organisaties in België die reizen aanbieden voor alleenstaanden. Zo kon je in het verleden met Tomeeto tijdens een groepsweekend voor singles in de Condroz reeds een “hide and seek” spel spelen, of kon je met SmartGlobe reeds 8 dagen all-in naar Egypte. Deze specifieke reizen zijn intussen wel reeds voorbij, maar you get the point: keuze genoeg op deze websites, met voor ieder wat wils!

Wil je liever reizen met je kinderen, en toch momenten hebben waar je op een leuke manier nieuwe mensen kan ontmoeten? Waarom huur je geen vakantiehuis in CenterParcs. Fun gegarandeerd!

De voorbereiding

Als alleenstaande heb je soms de neiging om een beetje slordig met je planning om te springen, of alles op de lange baan te schuiven. Nog snel iets afwerken voor je baas, en ondertussen is de winkel dicht. Waar heb ik mijn reiskoffer ook al weer opgeborgen? Juist! Al deze zaken maken de voorbereiding een pak zwaarder.

Gelukkig bestaan voor vele problemen een oplossing. Zo kan je online een nieuwe reiskoffer kopen en een lijstje maken met dingen die je zeker niet mag vergeten in je reiskoffer.

Een tip: vergeet zeker geen condooms te kopen voor je op reis vertrekt. Je weet maar nooit en … better safe than sorry

Neem een goede verzekering

Zin om te gaan skiën tijdens de kerstvakantie met de kinderen? Of verkies je een avontuurlijk weekend zonder kinderen in de Ardennen met andere singles? Wat je ook als bestemming of formule kiest: een goede verzekering kiezen is heel belangrijk.  Het begint bij de hospitalisatieverzekering die van pas komt wanneer iemand ten val komt tijdens het skiën met je kinderen, of wanneer je zelf met je hoofd in de wolken je trappers verliest tijdens een sprintje bij het mountainbiken in de Ardennen.

Conclusie

Zoals je kan zien zijn er keuzes te over om te reizen als single. Geen uitvluchten dus om te blijven kniezen in je luie zetel. Ga genieten, en beleef een mooie tijd waarin je nieuwe mensen ontmoet, en wie weet, misschien wel je nieuwe partner ontmoet? Wil je liever niet alleen reizen? Schrijf je dan vandaag nog in voor ons ontmoetingsplatform of leer iemand kennen tijdens één van onze activiteiten

Alvast veel reisplezier!

1040cookie-checkTips om van je reis als single een succes maken

Lode

Sinds jaren heeft Lode een enorme interesse in dating en interacties tussen mensen. Begin 2020 startte hij Nice2MeetYou en begon met het schrijven van artikels die singles kunnen helpen om een geschikte partner te vinden en de eenzaamheid in de Benelux te verminderen

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *