fbpx

Een (eerste) date? Zo scoor je extra punten!

Gepubliceerd door Lode op

leuke cadeautjes voor eerste date
Geschatte leestijd voor dit blogartikel: 2 minuten

Oké, ik geef het toe. Het is een beetje cliché… maar vrouwen houden ervan en zelfs mannen kunnen dit appreciëren. Dus hier enkele tips voor de mannen en vrouwen onder ons die hun date is graag verwennen. Wij helpen jullie alvast op weg met enkele tips om te scoren op je eerste afspraakje.

Praten helpt om elkaars interesses te ontdekken

Heb je elkaar leren kennen via internet dating? En merk je dat hij, of zij een grote fan is van boeken lezen? Waarom dan geen boek kopen van haar of zijn favoriete auteur? Een cadeautje, waarbij je een persoonlijke touch legt zorgt voor appreciatie, en wordt altijd goed onthaald. Het toont aan dat je interesse hebt in de andere, en goed luistert over wat hij, of zij graag heeft.

Een ander voorbeeld dat iedere vrouw, en zelfs man kan smaken zijn pralines. Of je die nu hebt gekocht bij Leonidas, of dat je zelf een recept opzoekt en iets lekkers maakt… die keuze is aan jou. Het enige dat ik uit ervaring kan vertellen is, dat deze kleine attenties helpen bij een date.

Wel is het zo dat deze attenties beter werken vanaf een tweede date. Waarom? De eerste date, dient vaak om kennis te maken, en eens het ijs gebroken is komen de verhalen wel boven.

Online dating heeft als voordeel dat je al heel veel van iemand te weten kan komen, alvorens met hem, of haar af te spreken. Dan kan je uiteraard wel iets meebrengen op je eerste date.

Charmeren is niet hetzelfde als shockeren

Let er wel altijd op dat de persoon waaraan je het geschenk geeft, zich niet ongemakkelijk, of in het nauw gedreven voelt. Geef geen cadeau dat toont dat je hem of haar wil bezitten, en wil isoleren. Indien je dit wel doet, krijg je het omgekeerd van wat je wil bereiken.

Hier alvast enkele aanraders die steeds een goede indruk nalaten

Alvast veel datingplezier!

11040cookie-checkEen (eerste) date? Zo scoor je extra punten!

Lode

Sinds jaren heeft Lode een enorme interesse in dating en interacties tussen mensen. Begin 2020 startte hij Nice2MeetYou en begon met het schrijven van artikels die singles kunnen helpen om een geschikte partner te vinden en de eenzaamheid in de Benelux te verminderen

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *